Ajanvaraus

https://varaa.timma.fi/koulutettuhierojajonnevalimaa

Tutustuthan varausehtoihin.

Hinnasto 1.8.2023 alkaen

Klassinen hieronta
30min 35€
45min 42€
60min 52€
75min 62€
90min 75€
120min 100€

Urheiluhieronta
30min 35€
45min 42€
60min 52€
75min 62€
90min 75€
120min 100€

Sarjakortteja pystyy ostamaan yksittäisten hierontahintojen mukaan haluamansa määrän.

Purentalihashieronta

Purentalihasten hieronnassa käsitellään purentalihakset (ulkopuolelta ja myös suun sisäpuolelta). Tämän lisäksi hieronta pitää sisällään koko pään alueen, niskan, kallonpohjan ja kaulan alueen hieronnan.

Suosittelen ensimmäisellä vastaanottokäynnillä purentalihashieronnassa varaamaan 60min ajan, johon kuuluu haastattelu ja kliininen tutkimus, joka antaa itselleni tietoja suunnitella hoitoa parhaaksi juuri sinulle. Jatkokäynneillä 45min aika riittää.

Purentaan ja leukaniveleen liittyvät kivut/vaivat saadaan usein hoidettua manuaaliterapialla, eli hieronnalla, ja terapeuttisilla harjoitteilla joita asiakas toteuttaa kotona itsenäisesti.

Purentalihasten hieronta

45min 40€
60min 50€Valmennushinnasto


Ohjatut treenit: (60min)
1 Ohjattu treeni 65€
2 Ohjattua treeniä 130€
3 Ohjattua treeniä 195€
4 Ohjattua treeniä 260€
5 Ohjattua treeniä 325€

Ohjatut treenit (90min)
1 Ohjattu treeni 95€
2 Ohjattua treeniä 190€
3 Ohjattua treeniä 285€
4 Ohjattua treeniä 380€
5 Ohjattua treeniä 475€

Treeni ohjelmat
6 viikon ohjelma 50€
8 viikon ohjelma 60€

Treeniohjelmat suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden, käytettävissä olevan ajan, aikaisemman aktiivisuuden ja terveyden tilan mukaisesti.

Alkukartoitus tapaaminen 65€
Ensimmäinen valmennustapaaminen jossa asiakkaan kanssa täytetään esitietolomake, terveysseulonta, elämäntapa/liikuntahistoria kysely.

Ylläolevat tiedot ovat liikunnan aloittamisen suhteen välttämättömät jotta minä pystyn tarjoamaan asiakkailleni turvallista ja laadukasta yksilöllistä valmennusta.

Keskustellaan yhdessä mitä asiakas tavoittelee, mitä liikuntaa halutaan harrastaa, kuinka paljon siihen on realistisesti aikaa kaiken muun elämän ohella, haluaako ihminen liikkua yksin, kaksin vai ryhmässä, tarvitaanko ravitsemus neuvontaa vai ei, tehdäänkö ohjattuja treenejä, tarvitaanko esim. kuntosalille opastus turvallisiin ja oikeaoppisiin liiketekniikoihin yms.

Yksittäinen ruokavalio 40€
Ruokavalio jossa otetaan huomioon tavoitteesi, nykyinen painosi, pituus, fyysinen aktiivisuus ja mahdolliset muut merkittävät tekijät.

Ravitsemusohjaus 40€
Ravitsemusohjaus jossa lähdetään tarkastelemaan nykyisiä ruokailutottumuksia ja tehdään järkeviä muutoksia ottaen huomioon treeni tavoitteet, energian kulutus ja mahdolliset rajoittavat tekijät kuten allergiat.

Ravitsemusohjaus on usein se kaikista järkevin tapa kun tehdään elämäntapa muutosta, ravitsemustottumuket viilataan sellaisiksi että niitä on helppo noudattaa, saa syödä hyvää ruokaa, ilman jatkuvaa nälän tunnetta ja kaikesta kielätytymistä niin että siitä saadaan pysyvä elämäntapa.

Tarkoitus on saada asiakkaiden elämäntapa muutos niin vahvaan tilaan että asiakas pystyy sitä jatkamaan kivuttomasti valmennuksen päättymisen jälkeen.

Starttipaketti 160€- Sisältää alkukartoitus tapaamisen

- 8 viikon treeniohjelman

- Ravitsemusohjauksen/ruokavalion